10 redenen om van jouw bed te houden!

10 redenen om van jouw bed te houden!

2 april 2021 Uit Door Admin

Naast dat er vele redenen zijn om  je bed of boxspring te haten , zijn er ook genoeg redenen om van je bed of boxspring te houden! Bekijk hieronder de 10 belangrijkste redenen.

1.    Lekker uitslapen. Wat is er nu lekkerder dan in het weekend als je nergens voor op hoeft heerlijk uit te slapen. Je energie weer helemaal opladen zodat je er daarna weer fris tegen aan kan.
2.    Een lekker comfortabel bed. Als je een fatsoenlijk matras in je boxspring hebt liggen kun je heerlijk comfortabel liggen en helemaal tot rust komen in je bed, heerlijk!
3.    Warmpjes in je boxspring. Terwijl het buiten stormt lig jij lekker in je bed en hoort de regen tegen de rolluiken aan tikken. Dit gevoel is heerlijk als jij er lekker droog en warmpjes bij ligt in je bed.
4.    De plek waar je alles kan zijn. Tijdens het slapen droom je natuurlijk, een droom is het moment waar je alles kan zijn wat je maar wilt, en je hebt er zelf volledige controle over (lucide dromen).
5.    Lekker comfortabel een boek lezen of tv kijken. Vanuit bed kun je heerlijk televisie kijken of een boek lezen vooral met een Elektrische boxspring die verstelbaar is naar de perfecte positie.
6.    Vanuit bed begint je dag altijd goed. Aangezien een mens geen verkeerd been kan men ook niet met het verkeerde been uit bed stappen, je hebt dus altijd een goed begin van de dag!
7.    Een kind (of volwassene) kan zich helemaal uit leven op een bed. Wie heeft er als kind niet met wat vriendjes op bed gesprongen, kussen gevechten gehad etc. Dit zou allemaal niet mogelijk zijn zonder bed.
8.    Bed met massage. Er zijn tegenwoordig bedden die je meteen een massage geven, lekker tot rust komen terwijl je een heerlijke massage krijgt, wat wil je nog meer? (een cocktail erbij zou niet verkeerd zijn!)
9.    De plek waar je je partner beter leert kennen. Als je met je partner in bed ligt kun je nog uren praten over vanalles en niets.
10.    De plek waar “the magic happens” dit is in ieder geval wat ze zeggen bij MTV Cribs, wat dit verder betekend weet ik natuurlijk ook niet  !

Naast dat er vele redenen zijn om je bed te haten zijn er dus ook veel redenen om van je bed te houden voor welke van de 2 opties jij kiest moet je natuurlijk zelf weten. Ik zal in ieder geval altijd een haat-liefde verhouding behouden met mijn bed.