Revolutionaire gezondheid: de kracht van Fungki

Revolutionaire gezondheid: de kracht van Fungki

29 november 2023 Uit Door Admin

In een tijd waarin gezondheid en welzijn centraal staan, zijn er nieuwe ontdekkingen die de manier waarop we onze geest en lichaam benaderen kunnen veranderen. Eén zo’n ontdekking is een product dat voortkomt uit 25 jaar zorgvuldige teelt van magic truffels, speciaal ontworpen voor microdosering met psilocybine, een product dat Fungki verkoopt.

Het gebruik van psychoactieve stoffen heeft lang een stigma gehad, maar psilocybine en microdosering openen de deur naar een nieuw perspectief op gezondheid en welzijn. Fungki gelooft dat psilocybine een goed bewaard geheim is op het gebied van dagelijkse gezondheid, een sleutel tot focus, energie, productiviteit en geluk.

De producten van Fungki gebruik van de Psilocybe Mini Mexicana stam, een exclusieve stam ontwikkeld voor microdosering, waarbij elke mini-truffel gemiddeld één milligram psilocybine bevat. Deze truffels worden biologisch geteeld in Nederland, volgens de hoogste kwaliteitsnormen gedurende een kweekperiode van 25 jaar.

Achter Fungki staat een team van toegewijde experts:

  • Stephanie, medeoprichter en Fungki Chief, brengt haar deskundigheid op het gebied van holistische geneeswijzen naar het dagelijkse reilen en zeilen van Fungki®.
  • Nak, een expert in plantengeneeskunde, heeft jarenlange ervaring opgedaan in de Peruaanse jungle en de Andes, waar hij samenwerkte met sjamaangenezers en geneeskunde bestudeerde.
  • Andrea, een ambassadeur voor het product, heeft Stellar Folk opgericht en richt zich op transformerende retraites en sessies op Ibiza, gericht op plantengeneeskunde en zelfonderzoek.
  • Frederique, ook ambassadeur, brengt meer dan twintig jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg mee, met een focus op psychologie in relatie tot angst, depressie, trauma en verslaving.

Het geloof dat psychedelica de mensheid ten goede kunnen veranderen, wordt gedeeld door Rick Doblin, oprichter van de Multidisciplinary Association for Psychedelic Studies (MAPS).

Fungki wil de kracht van psychedelica ontsluiten voor een beter begrip van de geest en het bevorderen van geestelijk welzijn. De focus ligt op microdosering met psilocybine om een positieve impact te hebben op het dagelijks leven, zonder de overweldigende effecten die vaak met psychedelica worden geassocieerd.

In een tijd waarin mensen zoeken naar nieuwe manieren om hun mentale gezondheid te verbeteren, biedt Fungki een innovatieve benadering die de potentie van psychedelica verkent voor een gebalanceerd en verrijkt leven.