Hoger in Google met een slimme website

Hoger in Google met een slimme website

1 oktober 2021 Uit Door Admin

Hoog scoren in Google is voor veel ondernemers het verschil tussen veel bezoekers en weinig bezoekers. Een goede website is de basis om dit te bereiken.

Waarschijnlijk weet je wel dat zoekmachineoptimalisatie (SEO) hier heel belangrijk in is. Maar wist je dat er naast SEO nog veel meer factoren meewegen in het algoritme van Google om pagina’s hoger of lager te ranken?

Welke factoren dat exact zijn weet alleen Google, maar zeker is dat de volgende factoren superbelangrijk zijn: een snelle website, een mobielvriendelijke website en een veilige website. 

Ben je toe aan een nieuwe of verbeterde website? Dan kan je natuurlijk zelf op zoek gaan naar de beste oplossing en zelf de site bouwen. Het kost je tijd en energie en leidt af van je core business. Wat je ook kan doen is je website laten bouwen door een webdesigner. Zorg dat je iemand kiest die echt ervaring heeft met converterende websites bouwen, omdat dat is wat je klanten gaat opleveren. Wat vaak vergeten wordt: het beheer en de updates van de website na de lancering. Zorg dat je dat goed regelt en voorkom veel ellende.

Er is nog een derde oplossing, die misschien wel het allerfijnste is. Zelf je website bouwen in website software waarin het beheer, beveiliging en onderhoud volledig zijn geregeld. En die helemaal optimaal is ingericht voor een hoge positie in Google. Maar het mooiste is, je hoeft helemaal niet technisch te zijn om in korte tijd je eigen website in de lucht te brengen.

Dit kan met de Phoenix website software van de heren van de IMU. Phoenix is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die online succesvol willen zijn, maar niet in de techniek willen duiken. Deze slimme website-maker is supergebruiksvriendelijk, helpt je met 70+ templates om je site snel op te zetten en alle beheer en onderhoud wordt voor je geregeld. Dat niet alleen, de makers van deze software zijn ervaren marketeers. Zij weten wat belangrijk is om hoger in Google te komen en hebben de Phoenix-software daarvoor geoptimaliseerd.

In deze uitgebreide review van de Phoenix software ontdek je alle mogelijkheden van deze slimme website bouwer. De belangrijkste pluspunten zijn gebruiksvriendelijkheid, volledig geoptimaliseerd voor goede resultaten in zoekmachines en – nog niet genoemd – enorm goede support als je eens een vraag hebt.

Gebruiksvriendelijk betekent dat je heel snel en gemakkelijk je website opbouwt. Op basis van templates sleep je een tekst of een video of een plaatje daar waar jij het wil hebben. De knoppen voorzie je van de best passende teksten en je plakt er een linkje achter. 

Optimaal voor zoekmachines betekent dat de site technisch goed in elkaar zit en met gemak hoog in Google scoort. En support, tsja, dat spreekt voor zich. Meer details?